Autoři - Jindřich Jirásek

Reklama

merkur-revue.eu

Autor - Jindřich Jirásek

Velký zájem o letošní mezinárodní veletrh Sběratel v Praze přinutil pořadatele rozšířit veletržní prostory o další halu.
Tradiční vystavovatel na veletrhu Sběratel Česká mincovna zamýšlí na letošním ročníku vystavit půlkilovou investiční medaili z platiny Chrám sv.Víta.
Pořadatelé mezinárodního veletrhu Sběratel, který se letos uskuteční v Praze v Letňanech od 3. do 5.září, spustili zcela nové webové stránky.
Přestože 12. ročník mezinárodního veletrhu Sběratel na Výstavišti PVA v Praze-Letňanech začne až 3.září, evidují pořadatelé již přihlášky poštovních správ Běloruska, Finska, Německa, Rakouska
Devastující požár rozhodl, že veletrh se po jedenácti letech stěhuje na jiné, a pravděpodobně lepší pražské výstaviště PVA Letňany.
Sběratelský národ je svým způsobem konzervativní a nemá rád změny. Organizátoři veletrhu Sběratel by jej také nejradši pořádali dalších sto let na Výstavišti v Praze-Holešovicích.
Vzhledem k požáru Průmyslového paláce na Výstavišti v Holešovicích sdělujeme našim vystavovatelům a návštěvníkům, že tradiční mezinárodní veletrh Sběratel se v roce 2009 přesto uskuteční.
Obrovskému zájmu sběratelské ale i laické veřejnosti se těšily Světová výstava poštovních známek PRAGA 2008 a mezinárodní veletrh Sběratel, které v neděli 14. září skončily na Výstavišti v Praze.
Novější články Starší články

Jindřich Jirásek


Autor o sobě nic více nenapsal.

Reklama

merkur-revue.eu

Jindřich Jirásek


Autor o sobě nic více nenapsal.