Autoři - Jindřich Jirásek

Reklama

merkur-revue.eu

Autor - Jindřich Jirásek

Jak se dostat na veletrh Sběratel a výstavu Praga 2008? Veletrh se tradičně koná v Průmyslovém paláci na Výstavišti
Stále přibývají noví vystavovatelé na veletrhu Sběratel. Podívejte se na titulní straně sberatel.info na aktuální seznam vystavovatelů letošního veletrhu Sběratel
Také letos si Švýcarská pošta připravila pro mezinárodní veletrh Sběratel...
V expozici Mincovny Kremnica budou poprvé k vidění všechny nominály euromincí Slovenské republiky (viz obrázky reversu), které začnou platit k 1.lednu 2009.
Přípravy na 11. ročník mezinárodního veletrhu Sběratel, který se letos koná o víkendu 12. – 14. září společně se Světovou výstavou poštovních známek PRAGA 2008, vrcholí.
Mezinárodní veletrh Sběratel je největší sběratelskou akcí na východ od Mnichova. Nikdo, kdo se tomuto ušlechtilému koníčku věnuje, tedy na něm nemůže chybět. Vloni jej navštívilo 12 tisíc sběratelů
Poštovní správa Spojených národů k veletrhu Sběratel, který se v Praze koná 14. – 16. září, vydává již desátou tzv. bílou kartu.
Pořadatel mezinárodního veletrhu Sběratel – firma Progres Partners Advertising – vydal předběžný seznam vystavovatelů na letošním jubilejním ročníku, který se uskuteční na Výstavišti v Holešovicích ve dnech 14. až 16.září 2007.
Novější články Starší články

Jindřich Jirásek


Autor o sobě nic více nenapsal.

Reklama

merkur-revue.eu

Jindřich Jirásek


Autor o sobě nic více nenapsal.