Autoři - Josef Fronc

Reklama

merkur-revue.eu

Autor - Josef Fronc

Rád bych dnes opět navázal v rámci této rubriky, ve které chci poblahopřát výtvarníkům – umělcům, kteří se zapsali svojí aktivní účastí do naší známkové tvorby poválečného období až do současnosti
V minulém Zpravodaji jsem Vám představil tři internetové aukce, kde po zaregistrování můžete nabídnout ostatním zúčastněným své přebytky a současně si doplnit chybějící varianty filatelistického
Když ve Zpravodaji 4/2004 objasnil František Beneš přítomnost soutiskových křížků na některých A 2747 60 let FIP, vyzval sběratele, aby věnovali
V minulém Zpravodaji jsme si připomněli některá zajímavá výročí, nejinak tomu bude i v tomto čísle. Pokusím se je tentokrát rozdělit do určitých tématických okruhů a začnu datem historickým.
Tu a tam se stane, že se na naši redakci obracejí sběratelé s žádostí o radu, jak nahlížet na různé pamětní listy s vylepenými známkami a opatřenými pamětními razítky.
V minulém čísle Zpravodaje byla otištěna krátká informace o tom, že by při naší společnosti mohla existovat sekce sběratelů CM.
Ve Zpravodaji č. 1/2007 jsem publikoval článek, který byl zaměřen na možnost záměny dodatečně vyrobených obtisků a změn barevných odstínů se skutečnými výrobními vadami.
Vážení čtenáři, setkáváme se dnes na našem druhém letošním setkání členů naší Společnosti, a to u příležitosti konání III. filatelistické výstavy Euregia Egrensis v Karlových Varech.
Novější články Starší články

Josef Fronc

Email


Autor o sobě napsal:
Více o autorovi se dozvíte v tomto článku.

Reklama

merkur-revue.eu

Josef Fronc

Email


Autor o sobě napsal:
Více o autorovi se dozvíte v tomto článku.