Autoři - Josef Fronc

Reklama

merkur-revue.eu

Autor - Josef Fronc

Rádi Vás informujeme o výstavě, která je součástí pestrého programu v rámci připomínky 65. výročí vyhlazení obce Lidice.
V poslední době se na stránkách časopisu Filatelie rozvinula diskuse nad zásilkami nedostatečně vyplacenými, přičemž šlo vždy o otisky výplatních strojků s přídavnou reklamou.
Výměnnou schůzku či filatelistickou burzu navštívil snad každý z nás. Sběratelský veletrh je vlastně také takovou burzou s tím rozdílem, že jsou přítomní většinou i zástupci poštovních správ.
Již několikrát v textech mých článků zaznělo, že opakování je matkou modrosti. Chtěl bych tedy na tomto místě připomenout některá výročí, o kterých jsem přesvědčen, že si to zaslouží.
Koncem ledna do redakce došel dopis pana Padrty, ve kterém uvádí: Ve Zpravodaji 2/2005 byly popsány deskové vady u známky č. 425 -150 let od prvního vydání Babičky.
Druhý díl povídání o perforátorech z PTC by mohl mít podtitul Co má společného Krištof Kolumbus, hora Říp a Andulka vlnkovaná?
Dnešní okénko začneme smutnou zprávou, která naše východní sousedy zastihla počátkem roku. 23. ledna 2006 zemřel Dpt. Štefan Plško
Obdržel jsem do redakce zajímavý krátký dopis. „Při prohlídce obálek jsem našel na známce č. 200 Kozoroh zajímavost v horní části levé nohy kozoroha.
Novější články Starší články

Josef Fronc

Email


Autor o sobě napsal:
Více o autorovi se dozvíte v tomto článku.

Reklama

merkur-revue.eu

Josef Fronc

Email


Autor o sobě napsal:
Více o autorovi se dozvíte v tomto článku.