Autoři - Redakce

Reklama

merkur-revue.eu

Autor - Redakce

Pri príležitosti 1400. výročia vzniku Samovej ríše Slovenská pošta, a.s., vydáva špecializovanú emisiu poštovej známky.
Chorvatská pošta přichází s novinkou v oblasti filatelie, která spojuje tradiční poštovní známky s moderní digitální technologií.
Sběratelé poštovních známek a nadšenci pro filatelii se mohou těšit na zbrusu nový přírůstek do své kolekce. Rakouská pošta představila novinku
Infofila.cz, jeden z předních filatelistických magazínů v českém prostředí, se v posledních letech začal obracet k moderním technologiím
Zberatelstvo.eu je internetový časopis, který se věnuje sběratelství v celé jeho rozmanitosti. Jeho cílem je informovat a inspirovat sběratele, ať už začátečníky, nebo zkušené.
V září 2023 přišla na trh nová poštovní známka, která zaujala nejen vášnivé sběratele, ale také fanoušky legendárního Iron Mana.
Filatelie je zajímavý a vzrušující koníček, který může nabídnout řadu výhod. Je to skvělý způsob, jak se děti mohou naučit o historii, kultuře a geografii různých zemí.
Ano, znám Infofila.cz. Je to česká webová stránka, která se zabývá filatelií. Nabízí informace o poštovních známkách, sběratelství, výstavách a dalších souvisejících tématech.
Novější články Starší články

Redakce

Email

WWW


Autor o sobě nic více nenapsal.

Reklama

merkur-revue.eu

Redakce

Email

WWW


Autor o sobě nic více nenapsal.