Autoři - Redakce

Reklama

merkur-revue.eu

Autor - Redakce

V posledních letech se padělání poštovních známek stalo stále častějším problémem ve filatelistickém světě.
Chorvatská pošta se rozhodla oslovit sběratele a fanoušky populárních her tím, že 22. února uvedla novou sérii pamětních poštovních známek
Sběratelství je vášeň, která překračuje hranice času, prostoru a generací. Ať už se jedná o známky, mince nebo jakékoliv jiné sběratelské předměty, tito nadšenci se spojují, aby sdíleli své zájmy, znalosti a zkušenosti.
Infofila srdečně zve všechny sběratele na tuto významnou Národní filatelistickou výstavu pořádanou ve dnech 1. - 4. června 2023 v Bratislavě.
Infofila.cz je váš oblíbený magazín o filatelii, který se zaměřuje na široké spektrum témat v oblasti sběratelství poštovních známek - filatelie.
Sběratelé známek a filatelisté mají důvod k radosti, protože byla právě představena nová sada známek King Charles Definitives Stamp - známky Karla III.
Jste vášnivý sběratel filatelie a hledáte nástroj, který vám pomůže prozkoumat a ověřit autenticitu vašich poštovních známek? Představujeme vám Signoscope T3
Disney slaví své sté výročí, a jak by to bylo vhodnější, než uctít tuto významnou událost prostřednictvím sběratelských poštovních známek?
Novější články Starší články

Redakce

Email

WWW


Autor o sobě nic více nenapsal.

Reklama

merkur-revue.eu

Redakce

Email

WWW


Autor o sobě nic více nenapsal.