Rakouská poštovní služba nedávno oznámila připravované vydání nové série poštovních známek, které jsou poctou historickým známkám z let 1917 až 1919.
Royal Mail přichází s exkluzivní sadou známek věnovanou filmové sérii Harry Potter, která oslavuje jednu z nejvýznamnějších a nejoblíbenějších filmových sérií posledních dekád.
Rakouská pošta vydává poštovní známku s motivem sněhové koule, která zachycuje kouzlo zimní krajiny a oslavuje vynález tradičního vánočního dekoru.
Chorvatská pošta přichází s novinkou v oblasti filatelie, která spojuje tradiční poštovní známky s moderní digitální technologií.
Sběratelé poštovních známek a nadšenci pro filatelii se mohou těšit na zbrusu nový přírůstek do své kolekce. Rakouská pošta představila novinku
V září 2023 přišla na trh nová poštovní známka, která zaujala nejen vášnivé sběratele, ale také fanoušky legendárního Iron Mana.
srpnu 2023 vydala pošta Německa nový klenot - poštovní známku s ikonickým portrétem jednoho z největších kytaristů všech dob, Jimiho Hendrixe.
Alfons Mucha, moravský rodák, který se stal jedním z nejvýznamnějších malířů a grafiků secesního období, je známý po celém světě díky svým charakteristickým plakátům a ilustracím.
Novější články Starší články