Autoři - Redakce

Reklama

merkur-revue.eu

Autor - Redakce

Infofila.cz, jeden z předních filatelistických magazínů v českém prostředí, se v posledních letech začal obracet k moderním technologiím
Zberatelstvo.eu je internetový časopis, který se věnuje sběratelství v celé jeho rozmanitosti. Jeho cílem je informovat a inspirovat sběratele, ať už začátečníky, nebo zkušené.
V září 2023 přišla na trh nová poštovní známka, která zaujala nejen vášnivé sběratele, ale také fanoušky legendárního Iron Mana.
Filatelie je zajímavý a vzrušující koníček, který může nabídnout řadu výhod. Je to skvělý způsob, jak se děti mohou naučit o historii, kultuře a geografii různých zemí.
Ano, znám Infofila.cz. Je to česká webová stránka, která se zabývá filatelií. Nabízí informace o poštovních známkách, sběratelství, výstavách a dalších souvisejících tématech.
srpnu 2023 vydala pošta Německa nový klenot - poštovní známku s ikonickým portrétem jednoho z největších kytaristů všech dob, Jimiho Hendrixe.
Filatelie, sbírání poštovních známek, prochází značnou transformací v digitálním věku. Zatímco kdysi filatelisté trávili hodiny prohlížením katalogů a navštěvovali veletrhy a aukce osobně
Alfons Mucha, moravský rodák, který se stal jedním z nejvýznamnějších malířů a grafiků secesního období, je známý po celém světě díky svým charakteristickým plakátům a ilustracím.
Novější články Starší články

Redakce

Email

WWW


Autor o sobě nic více nenapsal.

Reklama

merkur-revue.eu

Redakce

Email

WWW


Autor o sobě nic více nenapsal.