Nový ceník mincí a medailí 2025 - kompletní průvodce numismatikou pro Československo, ČR a SR

Datum vydání: 30. 9. 2024


Pokud patříte mezi sběratele mincí a medailí, nebo jste začátečníci, kteří chtějí začít investovat do této fascinující oblasti, nově vydaný Ceník mincí a medailí 2025 od Aurea Numismatika je tu právě pro vás. Tento katalog zahrnuje mince a medaile od vzniku první Československé republiky až po současné ražby samostatné České a Slovenské republiky. Je to nástroj, který se stane nedílnou součástí vaší sběratelské výbavy.



Zcela přepracovaný a aktualizovaný obsah


Jednou z hlavních předností tohoto katalogu je jeho důkladně aktualizovaný obsah, který odráží současný trh. Ceny jednotlivých ražeb byly pečlivě přehodnoceny a přizpůsobeny aktuálním trendům, což znamená, že budete mít vždy přesný přehled o hodnotě svých sbírek.



V katalogu najdete nejen přehled nových mincí vydaných v roce 2024, ale také výrazně rozšířenou část věnovanou medailím a novoražbám, které se stávají stále populárnějšími. V této sekci byly zařazeny i vzácné ražby od Artie, které patří k nejžádanějším na trhu.


Praktický formát pro každodenní použití


Ceník se vyznačuje kompaktním kapesním formátem o rozměrech 19,5 x 12,5 cm, což z něj činí ideálního průvodce pro sběratele na cestách. Ať už jste na burze, aukci nebo si jen prohlížíte svou sbírku doma, praktický formát a přehledné uspořádání vám umožní rychle a snadno najít informace, které potřebujete.


S jeho 488 stranami plnými detailních popisů mincí a medailí je tento ceník robustním a přehledným nástrojem, který ocení jak profesionální sběratelé, tak nováčci.



Dvě výročí, která stojí za zmínku


Rok 2025 přináší nejen nové ražby, ale i oslavy významných výročí. Katalog zahrnuje nejen oblíbené mince a medaile, ale také připomíná výročí důležitých okamžiků v historii československého mincovnictví. Tento aspekt dodává katalogu další vrstvu zajímavosti, neboť historie a současnost se zde nádherně propojují.


Neocenitelný nástroj pro každého sběratele


Ať už sbíráte mince pro radost nebo je považujete za cennou investici, Ceník mincí a medailí 2025 je pro vás nepostradatelný. Obsahuje veškeré informace o sběratelském trhu od roku 1918 až po současnost, s důrazem na mince a medaile z Československa, České republiky a Slovenska.


S tímto katalogem budete mít vždy po ruce aktuální informace o cenách, vzácnostech a trendech na trhu. Ceník mincí a medailí 2025 je vaším spolehlivým průvodcem v dynamickém světě numismatiky.


Ceník mincí a medailí 2025 - Československo, ČR, SR - Aurea numismatika - katalog zakoupíte na tomto odkazu.



Autor: Redakce
infofila@infofila.cz

Vytištěno ze serveru https://www.infofila.cz