Autoři - Zdeněk Fritz

Reklama

merkur-revue.eu

Autor - Zdeněk Fritz

Významný rytec československých, českých a slovenských poštovních známek Martin Srb naplnil 29. září letošního roku padesátiletí svého života (nar. 1954).
Pokračujeme v našem malém seriálu, v němž prezentujeme zajímavé a méně často se vyskytující celistvosti frankované leteckými známkami z poválečných let 1946-1953.
Vážení čtenáři, před dvěma měsíci vstoupila naše republika do Evropské unie. Většina z nás, jako občané ČR, o tom svobodně rozhodla v loňském referendu.
Zajímavé celistvosti jsou dnes nezbytnou součástí a 'kořením' každé specializované a studijní sbírky čs. známek.
Zamyšlení Davida Schillera z Ostravy Kam kráčí slovenská známková tvorba? v č. 4/2003 Zpravodaje SSČSZ lze velmi vítat, a to hned z několika důvodů
Zajímavé celistvosti jsou dnes nezbytnou součástí a kořením každé specializované a studijní sbírky československých známek.
Někdy se nám dostanou do rukou celistvosti s čs. známkami, které na první pohled nevyvolají zvýšenou pozornost, avšak při pozornějším a detailnějším prozkoumání zjistíme, že jsou více než pozoruhodné a mohou se stát cennou součástí specializované sbírky.
V den Slunovratu, 21. června 2003, zesnul po dlouhotrvající závažné nemoci ve vě-ku nedožitých 84 let filatelista – sběratel československých a českých známek a celin – akademický malíř a grafik Jaroslav Fišer.
Novější články Starší články

Zdeněk Fritz


Autor o sobě napsal:
Více o autorovi se dozvíte v tomto článku.

Reklama

merkur-revue.eu

Zdeněk Fritz


Autor o sobě napsal:
Více o autorovi se dozvíte v tomto článku.