Autoři - Redakce

Reklama

merkur-revue.eu

Autor - Redakce

Filatelie, známá také jako sběratelství poštovních známek, je tradiční koníček, který má historii sahající až do 19. století.
Franklin Delano Roosevelt, 32. prezident Spojených států amerických, je známý pro svou roli v boji proti Velké hospodářské krizi a vedení země během druhé světové války.
eBay spouští v Česku online akademii pro prodejce. Absolventi získají exkluzivní prodejní podporu
Filatelie může mít na duševní klid velmi pozitivní vliv a to nejen díky příjemnému a uklidňujícímu hobby, ale i díky mnoha dalším faktorům.
Pokud sbíráte odznaky, určitě víte, jak důležité je mít pro svou sbírku vhodné a kvalitní uložení. V tomto ohledu se nabízí vitríny na odznaky, které jsou ideálním způsobem, jak prezentovat a ochránit vaši sbírku odznaků.
Black Penny je první poštovní známka na světě, která byla vydána ve Velké Británii 1. května 1840 (platnost od 6. května 1840).
Rád bych vám představil Pomfila.cz - eshop na sběratelské potřeby, který nabízí široký výběr produktů pro sběratele. Pokud hledáte zdroj, kde najdete vše, co potřebujete pro svou sbírku, pak je Pomfila.cz tou správnou volbou.
Pro sběratele známek může být obtížné zjistit, kolik by měli za svou sbírku požadovat, nebo kolik by měli zaplatit za známky, které hledají.
Novější články Starší články

Redakce

Email

WWW


Autor o sobě nic více nenapsal.

Reklama

merkur-revue.eu

Redakce

Email

WWW


Autor o sobě nic více nenapsal.