Autoři - Redakce

Reklama

merkur-revue.eu

Autor - Redakce

Je to delší historie, ale vzniklo to asi takto: Po sesbírání známkových zemí dle FAZZ od Hlinky a Muchy jsem přemýšlel, co dále, zda jít například hlouběji do lokálů, či politického vývoje jednotlivých zemí. Ale to je běh na tak neuvěřitelně dlouhou trať, že jsem se rozhodl pro specializaci na určitý stát.
Zborník napĺňa predovšetkým potrebu vzájomnej informovanosti zberateľov o poznatkoch z oblasti ich záujmu.
Dobrý den, jednou mojí velikou vášní je pošta, sběratelství, dopisy a filatelie. Už dlouhé roky se zabývám poštovní historií města Brna, kde je sem se zaměřil na dva nejdůležitější a největší poštovní úřady v tomto městě - náhlavní brněnský poštovní úřad
Pavel Švehla - Místní, revoluční a osvobozenecká vydání na území Maďarska (v hranicích do 1944)
Co se týče celistvostí a vůbec pravosti razítek. Osvědčilo se mi si s razítky hrát v editoru a porovnávat.
Infofila.cz je na sociální síti Facebook. Zveme všechny přátelé Infofily k návštěvě. V plánu je zveřejňovat a informovat o aktualitách i na této rozšířené sociální síti.
Sérii pamětních tisků s výjimečnými osobnostmi naší země doplní další významný státník Antonín Švehla - jeden z pětice mužů 28. října, který se zasloužil o vznik samostatného Československa.
Flash disk USB 2.0 má kapacitu 8 GB a je stylový, moderní a přenosný - flash disk obsahuje veškerá data, která jsou na CD a DVD verzi
Novější články Starší články

Redakce

Email

WWW


Autor o sobě nic více nenapsal.

Reklama

merkur-revue.eu

Redakce

Email

WWW


Autor o sobě nic více nenapsal.