Autoři - Redakce

Reklama

merkur-revue.eu

Autor - Redakce

Disney slaví své sté výročí, a jak by to bylo vhodnější, než uctít tuto významnou událost prostřednictvím sběratelských poštovních známek?
Legendární britská heavymetalová kapela Iron Maiden se stává součástí filatelistického světa, a to díky vydání osmi oficiálních poštovních známek, které oslavují jejich ikonická živá vystoupení napříč čtyřmi dekádami epických turné.
Ve světě filatelie je stále méně redaktorů, kteří se věnují psaní článků a šíření informací o tomto fascinujícím koníčku.
Filatelie, neboli sběratelství poštovních známek, má ve Spojených státech amerických dlouhou a zajímavou historii. Země, která vznikla v roce 1776 (vyhlášení nezávislosti nad Velkou Británií),
Gustave Eiffel, narozený jako Gustave Bonickhausen 15. prosince 1832 v Dijonu, byl významným francouzským inženýrem a vizionářem, který se proslavil především díky stavbě Eiffelovy věže v Paříži.
Objevte novou řadu albových listů POMfila s působivým grafickým zpracováním a možností zasklení pro ochranu vašich známek.
Rakouská pošta vydala miniaturní sérii známek na počest emeritního papeže Benedikta XVI., který zemřel 31. prosince minulého roku.
Série nových speciálních známek oslavuje šest dekád nezapomenutelných vystoupení The Rolling Stones, které se konaly v koncertních sálech po celém světě. Tato série zahrnuje osm kusů a zobrazuje sólové umělce a skupiny v akci před plnými hledišti.
Novější články Starší články

Redakce

Email

WWW


Autor o sobě nic více nenapsal.

Reklama

merkur-revue.eu

Redakce

Email

WWW


Autor o sobě nic více nenapsal.