Nová rakouská známka - Koupání s Fridolinem

Datum vydání: 23. 9. 2024


Rakouská pošta představila novou známku s tématikou „Koupání s Fridolinem“, která zavede malé i velké do fascinujícího světa mořských dobrodružství v Haus des Meeres ve Vídni. Tato známka je součástí interaktivní pohlednicové brožury, kterou doprovází veselý a chytrý lišák Fridolin. Díky této nové edici se mohou děti těšit na kreativní zábavu, dobrodružství a spoustu zajímavých faktů o podmořském životě.



Objevujte a žasněte s Fridolinem


Brožura „Fridolin v Haus des Meeres“ je speciálně navržena tak, aby děti mohly objevovat mořský svět přiměřeně svému věku. S Fridolinem se děti ponoří do Atlantiku, seznámí se s největšími a nejjedovatějšími ještěry na světě a prožijí džungli přímo v srdci Vídně. Tento sešit nabízí nejen pohled na zvířata, která v Haus des Meeres žijí, ale také poodkrývá jejich tajemství prostřednictvím zajímavých příběhů a fascinujících faktů.


Kreativní a interaktivní zážitek


Jedním z hlavních lákadel brožury je její interaktivita. Součástí sešitu jsou čtyři známky a dvě pohlednice, přičemž dvě razítka a jednu pohlednici si mohou děti samy navrhnout. Děti tak dostávají prostor pro vlastní kreativní vyjádření a mohou si vytvářet vlastní malé umělecké kousky. Tento prvek zaručuje, že se zábava nekončí jen u čtení, ale pokračuje aktivním tvořením.


Zábava plná hádanek


Vedle zajímavostí o zvířatech a příběhů plných dobrodružství, přináší brožura i řadu hádanek, které stimulují dětskou představivost a podporují logické myšlení. Díky tomu se děti mohou nejen dozvědět nové informace, ale také si procvičit hlavičku zábavným způsobem.


Ideální dárek pro malé milovníky moře


Pohlednicová brožura „Fridolin v Haus des Meeres“ je perfektním dárkem pro každého malého dobrodruha. Kombinace vzdělávání a kreativity v této brožuře zajistí, že se děti nejen něco naučí, ale také se při tom skvěle pobaví. Pokud hledáte způsob, jak dětem přiblížit podmořský svět a podnítit jejich zájem o přírodu, tato brožura je přesně to, co potřebujete.


Fridolin je připraven na dobrodružství, a tak neváhejte a vydejte se s ním do Haus des Meeres, kde na vás čeká spousta objevů!


Informační zdroj: Post.at









Autor: Redakce
infofila@infofila.cz

Vytištěno ze serveru https://www.infofila.cz