Autoři - Redakce SSČSZ

Reklama

merkur-revue.eu

Autor - Redakce SSČSZ

Na některé filatelisty z Klubu filatelistů Vratislava Pixy Litoměřice se v červnu roku 2002 usmálo štěstí, když se jim podařilo zakoupit na poště Litoměřice 1
Náš člen, pan Chytka z Litvínova zaslal kopii známky z emise Velikonoce 2005.
Moje filatelistické začátky jsou datovány rokem 1970, kdy jsem vstoupil do českobudějovického klubu filatelistů. Tam jsem poznal svého největšího filatelistického přítele, Františka Gramana.
Vážení čtenáři, dostáváte ke čtení třetí číslo Zpravodaje roku 2005 a bude záležet na každém z vás, zda to je číslo předposlední, což bych si moc přál
Vážené dámy, vážení pánové, rádi bychom Vás informovali o podstatných změnách v přípravě a konání IV. ročníku mezinárodního sběratelského veletrhu HobbyMania 2006.
Velmi krátce oznamujeme několik zpráv, o kterých jsme přesvědčeni, že by jste je měli znát.
Od února tohoto roku (2005) začala Česká pošta, s. p. uplatňovat nové tarify na zásilky v tuzemském styku. Nejpoužívanější tarif za obyčejné standardní psaní do 20 g byl z 6,50 Kč navýšen o 1,- Kč na 7,50 Kč.
S bolestí ve filatelistickém srdci oznamujeme všem sběratelům, přátelům a známým, že nás navždy opustila naše čtyřbarevná rotačka WIFAG II.
Novější články Starší články

Redakce SSČSZ


Autor o sobě nic více nenapsal.

Reklama

merkur-revue.eu

Redakce SSČSZ


Autor o sobě nic více nenapsal.