Autoři - Redakce SSČSZ

Reklama

merkur-revue.eu

Autor - Redakce SSČSZ

Vážení čtenáři, rok 2004 je již minulostí. Každý z nás bilancoval a přiřadil tomuto roku přívlastek podle toho, jak se mu v něm dařilo. Pro někoho byl rokem úspěšným, pro jiného nevydařeným.
Dovolujeme si pozvat všechny příznivce slovenské známkové tvorby na výstavu František Horniak – grafik a rytec známek - Zoubkovaný svět.
Podařilo se přeci jen vyšetřit místo pro jednu stránku, proto zařazuji sice rozsahem malé, obsahem lepší, třetí pokračování o nálezech, zaslaných vámi čtenáři Zpravodaje.
Letos poprvé se v rámci světové filatelistické výstavy Singapur 2005 uskutečnilo první Mistrovství světa ve filatelii. Stalo se tak ve dnech 28. srpna – 1. září.
Kdo navštívil letošní veletrh Sběratel na pražském Výstavišti zpozoroval, že se veletrh přemístil do levého křídla Průmyslového paláce.
Vážení čtenáři, letos na jaře vydal SČF první Ročenku SČF, která obsahuje podstatné informace o dění v naší filatelii od vzniku SČF v roce 1993.
Také tato rubrika je vhodná k bilancování. V čísle 3/03 jsme Vás takto informovali o všem, co se ve Společnosti udalo za poslední období až do září 2003. Dnes budu na tyto informace navazovat, aby jste věděli, co všechno je ve Společnosti za námi.
V této rubrice budeme zveřejňovat ty příspěvky, které dostáváme od Vás čtenářů, a které nevydají svým rozsahem na samostatný článek.
Novější články Starší články

Redakce SSČSZ


Autor o sobě nic více nenapsal.

Reklama

merkur-revue.eu

Redakce SSČSZ


Autor o sobě nic více nenapsal.