Informace SČF 2/2004: V Brně najdete filatelisty každý den

Datum vydání: 26. 5. 2004


Mimo sobotu najdete v Brně filatelisty každý den. Čtyři dny v týdnu (pondělí, úterý, čtvrtek a pátek) od 14 do 17 hod. probíhá v klubovně Klubu filatelistů Alfonse Muchy členské kolování. Nabízí se zde výběry z celé republiky a tak není divu, že sem nepřicházejí pouze brněnští filatelisté, ale cestu si sem našla i řada filatelistů z různých koutů naší republiky a dokonce i ze sousedního Slovenska. Středa je v klubovně "úředním dnem" (10 – 15 hod.), to se zde scházejí členové výboru, aby dohodli další aktivity klubu, vyřizuje se korespondence, příjímají se materiály do klubové aukce a v současné době se především připravuje Evropská výstava poštovních známek BRNO 2005. Po celý týden mohou v uvedených termínech zájemci nahlédnout do katalogů nebo si vypůjčit literaturu z bohaté knihovny klubu.

Dalším střediskem klubu je prodejna pana Baru na Dominikánské ulici č. 2, kde se po celý týden vydávají novinky, distribuují (stejně jako v klubovně) Zpravodaje, které klub vydává třikrát až čtyřikrát ročně a členové zde obdrží informace i o dalších aktivitách klubu.

V neděli pak najdete filatelisty na pravidelných výměnných schůzkách v Klubu MK, Vlhká 21 (od 7,30 do 11 hod). Zde se též pořádají poslední neděli v měsíci klubové aukce a výstavky, na nichž se seznamují návštěvníci s nejrůznějšími sběratelskými obory.

Proto až přijedete do Brna, najděte si chvilku a přijďte mezi brněnské filatelisty.

Mgr. Jaroslav Maleček
tajemník SČF

Autor: SČF
scf@iol.cz

Vytištěno ze serveru https://www.infofila.cz