Autoři - Česká pošta

Reklama

merkur-revue.eu

Autor - Česká pošta

Národní zemědělské muzeum v Praze – Muzeum zemědělské techniky v Čáslavi vlastní jednu z největších evropských sbírek traktorů a motorových pluhů.
Zvonařství má v našich zemích dlouhou tradici. Toto umělecké řemeslo, které bylo většinou rodové, se zabývá odléváním zvonů a jejich výzdobou (nápisy, reliéfy).
Josef Saska se narodil v roce 1949 na českomoravském pomezí, na Vysočině, která svou syrovou přírodností ovlivňuje barvu i poezii jeho díla.
Karel Franta – Známková tvorba, obrazy, ilustrace, Ladislav Jirka – grafik a rytec poštovních známek, Josef Saska – Známková tvorba a grafika, Cestování s poštou.
Dětský kočárek kol.r. 1900 - kočárek se čtyřmi nestejně vysokými kovovými koly s dráty a kombinací řemínkového a pásového pérování.
Dětský kočárek kol.r. 1890 - kočárek s tříkolovým podvozkem a pásovými pery, ale kola jsou kovová s dráty, korbička je dřevěná se sklopnou střechou z voskovaného plátna a malým kulatým okénkem na zadní stěně.
Dětský kočárek kol.r. 1880 - kočárek s tříkolovým podvozkem, pásovými pery, loukoťovými koly, s proutěnou korbičkou typickou pro košíkářské oblasti a malou textilní sklopnou stříškou.
230. výročí zavedení povinné školní docházky v našich zemích. Známka vychází několik dní před Světovým dnem učitelů
Novější články Starší články

Česká pošta

WWW


Autor o sobě nic více nenapsal.

Reklama

merkur-revue.eu

Česká pošta

WWW


Autor o sobě nic více nenapsal.