Autoři - Zdeněk Töpfer

Reklama

merkur-revue.eu

Autor - Zdeněk Töpfer

Co všechno patří do sbírky známek? Jak si mohu vytvořit svoji sbírku známek? Co musím udělat, abych svůj exponát mohl vystavit na nějaké výstavě?
Komise mládeže SČF vyhlašuje na školní rok 2005/2006 pro mladé filatelisty soutěž o nejlepší elektronický exponát s tematikou filatelistické olympiády.
Číslo 4/2005 časopisu pro mladé filatelisty Junge Sammler přináší mnoho zajímavých příspěvků.
V sobotu 3.12.2005 se v Praze uskutečnila valná hromada SČF. Zúčastnilo se jí 158 delegátů z klubů filatelistů a odborných společností z celé České republiky.
Se sportem se každý z nás setkáváme prakticky na každém kroku. Někdo aktivně, jiný pasivně, ale celkově jsme považováni za sportovní národ.
Letošní rok byl vyhlášen světovým rokem fyziky. Evropská fyzikální společnost a Mezinárodní unie pro čistou a aplikovanou fyziku tak uctily 100. výročí vydání významných prací Alberta Einsteina
Jihlavští filatelisté uspořádají v roce 2006 výstavu známek mladých filatelistů. Výstava se bude konat v prostorách hotelu Gustav Mahler od 3. 6. do 11. 6. 2006.
Právě vyšlo nové číslo časopisu mladých filatelistů v Německu, Junge Sammler. Hlavním tématem je tentokrát Halloween – noc duchů.
Novější články Starší články

Zdeněk Töpfer


Autor o sobě nic více nenapsal.

Reklama

merkur-revue.eu

Zdeněk Töpfer


Autor o sobě nic více nenapsal.