Autoři - Redakce

Reklama

merkur-revue.eu

Autor - Redakce

Německá pošta představuje novou poštovní známku v hodnotě 0,85 EUR, která je součástí speciální série Hrdinové dětství. Tato série, již pátým rokem vydávaná, přináší na poštovní známky oblíbené postavy
100 let Disney - Společnost The Walt Disney Company, symbol snů a fantazie, slavilo v roce 2023 stoleté výročí svého založení.
Royal Mail ve Velké Británii vydala novou sérii poštovních známek, které oslavují jednu z nejvýraznějších popových skupin tří dekád - Spice Girls. Sada deseti první třídy známek je poctou nezapomenutelným okamžikům této ikonické skupiny na pódiích po celém světě.
Představujeme pamětní bankovku (paměťovku) Usain Bolt, první z naší série Athletics, věnovanou atletické legendě Usainu Boltovi. Tato pamětní bankovka je poctou nejen Usainu Boltovi, ale i celému světu atletiky.
Rakouská poštovní služba nedávno oznámila připravované vydání nové série poštovních známek, které jsou poctou historickým známkám z let 1917 až 1919.
Tato publikace si klade za cíl být platformou pro uveřejňování doplňků, aktualizací a oprav chyb ve Votočkových monografiích, ale také v katalozích razítek Müllera a Kleina.
Pro opravdové fanoušky legendárního hokejisty Wayna Gretzkyho přichází nyní na trh neobyčejný sběratelský artefakt - pamětní bankovka Wayne Gretzky
Royal Mail přichází s exkluzivní sadou známek věnovanou filmové sérii Harry Potter, která oslavuje jednu z nejvýznamnějších a nejoblíbenějších filmových sérií posledních dekád.
Novější články Starší články

Redakce

Email

WWW


Autor o sobě nic více nenapsal.

Reklama

merkur-revue.eu

Redakce

Email

WWW


Autor o sobě nic více nenapsal.