Autoři - Redakce

Reklama

merkur-revue.eu

Autor - Redakce

Royal Mail uvedla na trh sérii poštovních známek, které oslavují slavnou historii a tradice Tower of London, ikonické památky zapsané na seznamu světového dědictví UNESCO. Tato speciální edice zahrnuje šest známek, z nichž každá zachycuje jiný aspekt tohoto fascinujícího místa.
Francouzská pošta La Poste představila novou poštovní známku k oslavě nadcházejících olympijských a paralympijských her, které se konají v Paříži v roce 2024. Tato výjimečná emise je nejen poctou největšímu sportovnímu svátku světa, ale také symbolickým připomenutím sportovního ducha a jednoty, které tyto hry přinášejí.
Royal Mail přináší radost všem milovníkům komiksů a sběratelům známek. K oslavě ikonických postav Transformerů vydala poštovní společnost speciální aršík s osmi jedinečnými známkami, které zachycují charakteristickou komiksovou kresbu těchto oblíbených hrdinů.
Na oslavu 400 let od založení Dánské pošty se Kodaňský filatelistický klub (KPK) rozhodl uspořádat výstavu FEPA s názvem HAFNIA 24. Tato výjimečná událost se bude konat v Kodani ve dnech 17. až 20. října 2024 a bude představovat důležitý milník v historii dánské poštovní služby.
Finsko oslavilo své členství v NATO vydáním poštovní známky, která byla uvedena do oběhu 6. září 2023. Tento den byl také významným jubileem pro společnost Posti, která oslavila 385 let své existence.
V roce 2024 se ve slovenském městě Poprad uskuteční výjimečná filatelistická událost – výstava POPRADFILA 2024. Tato všeobecná filatelistická výstava druhého stupně, s mezinárodní účastí
Magyar Posta oslavuje největší sportovní událost roku 2024, 33. letní olympijské hry v Paříži, speciální emisí poštovní známky. Tato výjimečná edice, kterou navrhla výtvarnice Orsolya Kary, je k dispozici od 6. května 2024.
Francouzská pošta La Poste přichází s fascinující novinkou pro všechny sběratele a milovníky Pokémonů. Dne 17. června 2024 vydala speciální sešitek s dvanácti poštovními známkami
Novější články Starší články

Redakce

Email

WWW


Autor o sobě nic více nenapsal.

Reklama

merkur-revue.eu

Redakce

Email

WWW


Autor o sobě nic více nenapsal.