Jsem velmi rád, že mohu čtenářům představit novou monografii a specializovaný katalog RAKOUSKO 1850 zpracovaný kolektivem autorů
Vážení čtenáři našeho magazínu, rád Vám předkládám anotaci pátého čísla roku 2023 odborného časopisu o filatelii, numismatice a notafilii Merkur – Revue.
Infofila.cz, jeden z předních filatelistických magazínů v českém prostředí, se v posledních letech začal obracet k moderním technologiím
Zberatelstvo.eu je internetový časopis, který se věnuje sběratelství v celé jeho rozmanitosti. Jeho cílem je informovat a inspirovat sběratele, ať už začátečníky, nebo zkušené.
Denní motýl z čeledi babočkovitých bývá viděn i za soumraku. Má oranžovou nebo žlutohnědou vrchní stranu křídel
Do plochy známky je šikmo vsazen panel, ve kterém stojí postava s brýlemi pro práci s virtuální realitou a rozpíná ruce od hromádky knih vlevo, přes panorama historického centra města Olomouce ke spirální mlhovině vpravo.
Ústředním motivem známky emise je portrét polárníka Františka Běhounka v poměrně mladém věku. Druhým výrazným motivem je vzducholoď symbolizující dvě Běhounkovy výpravy k severním pólu.
V září 2023 přišla na trh nová poštovní známka, která zaujala nejen vášnivé sběratele, ale také fanoušky legendárního Iron Mana.
Novější články Starší články